sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kotioleilua

Me ollaan edelleen pidelty pakkasia. Käyty kumminkin päivittäin muutaman viisiminuuttiset happihyppelyt omalla pihalla. Vaikka neiti innokas ulkoilija onkin, ei se kylmä ilma ihan niin houkuttelevaa ole. Melko useasti tulee vain ulko-oven lähistölle katselemaan, mutta päättää sittenkin jäädä sisälle ja kurkkia ikkunasta miten toiset paleltuu.



Uutta kameraa ei olla päästy kuin parin räpsyn verran ihmettelmään. Viipua kameran naru kiinnostaa kovasti. Vastaisuudessa siitä taida leluksi olla, eiköhän tuota leikittävää löydy muutenkin :) Tuparilahjaksi neiti sai uusia palloja ja harjan. Ihana, kun muistavat kisua lahjoa. Ei me itse mitään oikeasti tarvitakaan, vaan oikein hyvä mieli tuli pakettia avatessa :) Tuparihälinästä ei neiti ollut moksiskaan. Alkuun nukkui pari tuntia, välillä kurkki maailman menoa, ja sitten virkistyneenä leikki ja touhusi ilman huolen häivää. Vilma totta tosiaan rrrakastaa ihmisiä, kaikki on vaan niin kivoja!




Iki-ihanalla pesulla käytiin tuossa viikolla. Nätisti typsy antaa itsensä pestä, vaikkei varmasti maailman nautinnollisinta puuhaa olekaan. Pesun jäljiltä vauvamahan vaaleanpunaisuus näkyy aika selvästi. Vaikka neiti alkaa olla jo melko iso tyttö! Perjantaina meitä kutsuu Felina ja leikkauspöytä. Steriloinnin aika. Sopivasti ennen uuden tulokkaan kotiutumista ehditään tämä hoitaa alta pois. Ensi viikonloppuna sitten toivottavasti päästään meidän uutta pikkuneitiä katsomaan! Sitten jos uskaltaisin jo vähän iloitakin, ja toivottavasti vauvasta löytyis jo jokin otos näytille :)

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kivat kuvat! :)
Tsemppiä sterilointiin - onneksi leikkauksesta toipuu nopeasti.

Mira kirjoitti...

Ihana vauvamaha!

Saana kirjoitti...

Kiitos tsempeistä ja kuvakommentoinneista. Nyt meidä vauvamahaan onkin viilto tehty. Pieni on ihan ihmeissään.