torstai 13. kesäkuuta 2013

Viikot vierii

Paavon 14-viikkoispaino oli 4,5 kg, nousua 300g.
Eilen punnittinkin jo 15-viikkosta, paino oli taas noussut 300g, kokonaissaldo nyt 4,8kg.



Ruokaa Paavo saa tällä hetkellä aamulla lihaa 50g + päivällä lihaa 50g + iltaruuaksi jonkin sortin ruston tai koulutusnameja tai 70 g lihaa. Lisäksi se syö päivittäin noin 30g Acanan penturaksuja aktivointilelusta ja palkkana lenkillä. Katsotaan, mihin suuntaan paino löhtee nillä kehkeytymään, mutta toistaiseksi vaikuttaa hyvältä. Netistä löytyvän kasvukäyrän mukaan paino menee piirun verran 'oversize'-käyrän alapuolella, toivottavasti siinä myös pysytään.

Korvat on nykyään pystyssä oikeastaan aina. On tipauttanut ne myös sivummalle pään päältä. Hetken ne näyttikin jo liian hyvältä ollakseen totta. Liimaa siis kaivataan, kipeästi. Mysi-siskon Janita-omistaja on luvannut liimata korvat, kunhan sille löydetään aika.

Ja hei, Paavo mahtui mukaan Riitta Jantunen-Korrin pentutokokurssille, elokuun puolivälistä syyskuun alkuun, neljän kerran pompsi. Mahtavaa! En ole tokoliikkeitä vielä oikeastaan opettanut ollenkaan, etten mene heti aluksi metsään. Toko kun on Sannin kanssa pelkkää kotihömppäilyä, ei lainkaan kilpailemaan tähtäävää. Ihana päästä treenaamaan ohjatusti, tavalliselle pentukurssille kun ei ipanan kanssa olla lähdetty. Ennen kurssin alkua pitäisi hakea kirjastosta Tavoitteena täysi kymppi-tokokirja. Paljon olen kuullut opusta kehuttavan, mutta haluan vielä tutustua siihen ennen omaksi ostamista.

5 kommenttia:

Janita kirjoitti...

Me lähdetään tosiaan mökkeilemään nyt, kun loma alkaa. Ensi viikolla käväistään vain yhtenä päivänä kaupungissa. Jos haluat korvat liimaan aiemmin, niin ehtisitkö esim. sunnuntaina käymään meillä? Ellette ole tulossa shelttilenkille?! Meidän siihen osallistuminen on vielä pienellä varauksella, kun mulla on lauantaina kaverin polttarit.

Janita kirjoitti...

Meilläkin alkaa muuten elokuussa pienimuotoiset treenailut, kun sain Mysille ryhmäpaikan agilityseuramme penturyhmään joka toiselle viikolle. :)

Saimi kirjoitti...

Voi mahtavaa! Korrit on vaan niin hyviä tyyppejä, ja heidän koulutuksistaan saa aina ihan kamalan kovasti irti. :)

Paavo on ottanut kaulaa Noppaan verrattuna ton painon suhteen. Noppa taitaa jäädä veljessarjan kääpiöksi :D

Saana kirjoitti...

Janita, katsotaan korvien tilannetta vaikka ensi viikolla? Nyt toinen korva on taas tipahtanut alas, mutta näistä ei kyllä ota selvää. Ehkä se liimaaminen on kuitenkin viisasta :) Onnea Mysille treenipaikasta! Oliko siellä jotkut pääsykokeet, vai ottivatko ilmoittautumisjärjestyksessä?

Saimi, näin olen kuullut. Uskon, että toko-aloittelijana saan koulutuksista paljon irti. Kävinkin kurkkaamassa Nopan kasvukäyrää - pikkumiehen painonnousuhan on tasoittunut hurjasti! Paavo tuntuu kantavan sitä poikien jättiläisviittaa, ainakin näiden kolmen osalta.

Janita kirjoitti...

Hakemuksen täyttämällä haettiin treeniryhmiin, kun kuitenkin jo seuran jäseniä ollaan. Vähän emmin, saanko kahta ryhmäpaikkaa, ja Nanalle olin ensisijaisesti paikkaa hakenut, mutta oli kiva yllätys, että ryhmäpaikkoja riitti molemmille. Seura järjestää aina ensisijaisesti yhden treenipaikan halukkaille, ja jos tilaa on, niin siinä tapauksessa treenipaikan ryhmässä voi saada useammalle koiralle.