keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Mettiäiset.

Koirat on varmaan enemmän kuin tyytyväisiä, kun pääsevät rälläämään vapaana päivittäin jossain "uudessa" paikassa. Tosin meidän uudet paikat on jo melko vanhoja tuttavuuksia. (Onneksi kuitenkin mukavia sellaisia.) Missä te käytätte koiria juoksemassa? Uusia paikkaideoita otetaan vastaan!


Haltialassa ollaan enimmäkseen aikaa vietetty, ajankohdasta riippumatta sieltä onneksi löytyy aina joku rauhallinen nurkka, kun lääniä on mahdottomasti.


Aamutuimaan käytiin puolestaan Tammiston metsäpläntillä, kun aikataulun pettäessä ei ehditty Haltialaan asti. Yksi koirakohtaaminen sattui, kun niin vastaantulijan kuin meidänkin koirat oli omistajiaan nopeampia, eikä kukaan ehtinyt napata koiraansa kiinni. Myös Sanni yllätti, ja osasi toimia tilanteessa varsin mallikkaasti. Ei rähinöitä tai pöhinöitä, ja matka sujui hyvillä mielin. Paavon olemassaolo on tuonut epävarmaan Sanniin mukavan annoksen rohkeutta ja reippautta. Ei se kaikkia tilanteita kestä, eikä tarvikaan kestää, mutta yleisesti ottaen arki on nykyään huomattavasti aiempaa helpompaa.


2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hyvä uus paikka-idea olis tuossa meidän lähellä tommonen niitty tai joku, missä me käytetään Minttua aina silloin tällöin. Millon mentäis? (tuutko yksin vai koirien kans kesällä?)

Saana kirjoitti...

Mennään heinäkuussa! Näillä näkymin otan Paavon mukaan retkeilemään, ettei tarvi yksin köröttää junassa.