tiistai 2. lokakuuta 2012

2x2, ohjatusti.

Ohjattujen treenien saldo tälle päivää hyppytekniikkatreeniä ja keppien jatkoa.

Hyppytekniikkatreeni meillä onkin jäänyt ihan nolottavan vähäiseksi. Hyvin pikku kenguru pomppi ja sunnuntaina näitä jatketaan omatoimitreeneissä.

2x2-keppien treeni on ollut kotona hyvinkin vähäistä. Mistä tätä laiskuutta riittää? Syytetäänkö syksyä? No, nyt jatkettiin. Yhdellä keppiparilla mentiin ja nyt Sanni hakeekin jo oikeaa sisäänmenoa kivasti kello 7-4 väliltä.

Loistavaa, että ollaan vasta näin alkuvaiheessa, niin ehdin saada kouluttajalta kullan arvoisia vinkkejä. Tärkeimpänä naksuttimen käyttö, tai paremminkin sen käyttämättömyys. Olenkin tuota arponut, että kannattaako naksuttelu oikeasti, kun se sisäänmeno on ihan murto-osa sekunnista, eikä mulla ainakaan naksu varmasti osu oikeaan paikkaan. Toinen supertärkeä apu oli etenemisohjeet. Nyt vain vaihtamaan tulokulmaa reippaalla tahdilla, oma sijoittuminen saa vaihtua tiheään. Itse ei kannata liikkua mukana, sillä se ei ole tavoitteena tositilanteessakaan.

Sunnuntaina tosiaan aloitetaan omatoimitreenit pienen porukan kanssa Ojangossa. On tätä jo odotettukin! Vanhalla omatoimihallilla saatiin nauttia treeneistä itselle sopivaan aikaan ja ihan ominemme, mutta paljon siellä oli niitä miinuksiakin. Toivottavasti uusi halli tuo mukanaan paljon kaikkea ekstrakivaa treenejä ajatellen!

          ..Tällaista ihanuutta sieltä vanhan omatoimihallin liepeiltä löytyi.

Ei kommentteja: