torstai 18. lokakuuta 2012

Tadaa!




En ole ehkä koskaan ollut näin ylpeä omista tietokonetaidoistani. Eikö olekin ammattimaista ja kadehdittavaa? Agiratapiirrosmestari täällä, hei! Näillä nyt mennään, kun ei ole rahkeita parempaan. Edellisen ohjatun treenin ratapiirros.

Ollaan pitkään hiottu tekniikkaa, esteitä ja ohjausta. Nyt päästiin pienen radan kimppuun, mikä sinällään oli meille uusi asia. Yksi Sannin vahvuuksista on ollut odottaminen startissa. Nytkin odottelu sujui ongelmitta. Paikatin sen pöydälle, kävelin itse neljännen esteen kohdalle ja annoin vapautuksen. Säntäsi matkaan kuin tykin suusta ("Onpa se nopea!", kuului joku treenikaveri huikkaavan.) ja toimi kuin unelma. Meni renkaan, hypyn ja hypyn - missä itse odottelin. Kuljin mukana viidennen esteen kohdalle ja lähetin putkeen. Putkeen lähettämistä ollaan treenattu paljon. Putki vetää Sannia puoleensa kuin magneetti, joten pimeätkin kulmat onnistuvat melko suurella todennäköisyydellä. Pukesta hypylle oli todella tiukka ohjaus, kun olivat niin lähellä toisiaan. Sujui sekin, vaikkei varmasti minkään oppikirjan mukaisesti. Tuo pätkä saatiin kasaan nopeasti, mutta ei ehditty viilailemaan ollenkaan, kun treeniaika jäi jostain syystä tällä kerralla hyvin lyhyeksi. Mutta all in all jäi oikein hyvä fiilis.

Saatiin kaikki valmennusryhmäläiset haaste meidän ohjaajalta >

1) Kaikki, joiden pujottelu on selkeästi edistynyt seuraavan kuukauden aikana, palkitaan.

2) Takaakierron tekeminen etäältä, koiraa ei saatella esteelle vaan kropan asento ja vihjesana riittää vinkiksi takaakierron tekemiseen.

Jes! Haasteista mie tykkään. Aikataulut ja ulkoapäin tulevat kimmokkeet toimii. Tilannekatsaus tehdään marraskuun lopussa. Palaan asiaan pian, täytyy tehdä alkutilanteesta katsaus, jotta päästään konkreettisesti seuraamaan projektia.


Ei kommentteja: