lauantai 21. syyskuuta 2013

Mushataan!

MUSH B.A.R.F. on markkinoinut uutta Vaisto-ateriaansa tarjoamalla ilmaisia ruokapusseja kuponkia vastaan. Pusseja on vielä jäljellä, joten käykäähän lunastamassa omanne! http://www.mushbarf.fi/ilmainen-ateriaMeidänkin ruokavarastot täydentyivät Vaisto-pussilla, kun haettiin omat ilmaispussimme Tammiston Megaeläimestä. Mukaan lähti B.A.R.F. Vaiston sika-nauta-lohi-pussi, jonka sisältö on seuraavanlainen: suomalainen sika 47 % (luu, liha, keuhko, rusto, maksa ja sydän), suomalainen nauta 38 % (liha, maha, keuhko, sydän ja rusto), norjalainen lohi 10 % (lohi ruotoineen), kasvikset 5 % (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy ja camelinaöljy).


Normaalisti pakaste on täynnä 500 gramman pötköjä joita sulatellaan ja punnitaan, joten tällaiset yksittäiset pallerot on olleet mukavaa vaihtelua. Pallerot irtoavat toisistaan helposti, joten annostelu on helppoa ja käyttökokemus on ollut ehdottomasti positiivinen. Koirillekin tuntuu maistuvan, kun ruokakupit ovat tyhjiä alta aikayksikön. Lämpöiset suosittelut siis meidän porukalta, näitäostetaan ehdottomasti jatkossa ainakin reissuruuaksi, kun melkeinpä kaikki tarvittava löytyy samasta pussista, eikä tarvi aina kantaa mukana monta erillistä lihapötköä lisukkeineen päivineen.

Normaaliruokintaan koirilla kuuluu pääosin naudan lihaseosta, sikanautajauhelihaa, luutonta kalkkunaa, sian sisäelinseosta, broilerin sisäelinseosta, lohta, broilerin kauloja, lampaan luita, jauhettua broilerin siipeä, kananmunia (kuoret kuivatetaan ja rouhitaan ruuan sekaan), naudan mahaa ja kasvissosetta. Lisäksi muita lihoja vaihtelevasti.

Lisukekimara näyttää tältä:

Koulutuspalkka vaihtelee, mutta kaapista löytyy aina Natural Menuta ja pakasteessa on aina broilerin sydämiä.

Koirat vaikuttavat hyvinvoivilta ja ruoka maistuu aina. Sanni toki jenkkimäiseen tapaan on sitä mieltä, että mikään ei riitä, mutta painon puolesta annokset on oikealla mallillaan. Molemmilla on tällä hetkellä suht sama päiväannostus lihoja, 2x 50g / päivä. Lisäksi koulutuspalkkaa päivittäin ja Dentastickiä yksin jäädessään. Tällä reseptillä koirat on pysyneet hyvässä ja sutjakassa kunnossa.


(Loppuun vielä Paavon kasvattaja Sirpa Armisen ottama kuva pienistä kääpiöistä herkuttelemassa.)1 kommentti:

Saimi kirjoitti...

Mäkin hain tuon Vaisto-paketin Nopalle, ja hyvin on maistunut! :) Pitäisikin blogata siitä.