maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mikä luoksetulo?

Illan ilona oli Kääpiöiden kokoontumisajot (joista tosin oltiin lahjakkaasti myöhässä, pahoittelut). Mysi me missattiin aikataulusäädön takia, suloista Lukaa ehdittiin nähdä hetken aikaa, mutta onneksi ihana Noppa jaksoi rällätä Paavon kanssa. Ihania pentuja, ihanaa leikin iloa, mukava tapaaminen! Kiitos vielä kaikille.

Kamerankin unohdin kotiin, joten kuvat on taattua kännykkälaatua. Laitetaan ne nyt kuitenkin näytille, kun muutama otos ipanoista löytyy. Saimilla on luultavasti jotain vähän laadukkaampaa tarjolla.





Leikkiminen sujui mukavasti, pennut juoksivat ja painivat, kaivoivat kuoppaa ja ihmettelivät maailmaa. Lukan perheen ihmislapseen Paavo ehti tutustua hetken ajan. Mutta joku ohikulkeva poika äitinä kanssa ehti saada enemmänkin huomiota. Poika toi pennuille keppejä ja multapaukkuja (joita ei saanut kuitenkaan syödä), juoksutti Paavoa, ja lopulta vei voiton omistajasta ja broilerin sydämistä. Paavo painatti pojan kanssa viereiselle leikkikentälle, mistä sainkin kaapattua Paavon kainaloon ennen kuin jäi keinuvien tyttöjen alle.

Niin että mikä omistajan lähellä pysyttelevä pentu? Mitä tarkoittaa luoksetulo?

Kotioloissa luoksetulokutsua kuunnellaan ja siihen reagoidaan. Mutta mielenkiintoiset asiat vie pentua ihan 100-0. Ei muuta kuin treeniä, treeniä, treeniä. Ja jatkossa leikkitapaamiset joillain isolla nurmikentällä, aukealla tai aidatulla alueella.

Me ollaan muuten opeteltu tänään istumista. Videopätkällä Paavon ensitreenejä, ja Sanni sai samalla treenata huomion ja herkkujen jakamista. Tästä on hyvä jatkaa.


1 kommentti:

Saimi kirjoitti...

Nappaa ihmeessä Paavon kuvat meidän blogista! Paavo osui myös muutamaan muuhun ihan suht julkaisukelpoiseen kuvaan. Jos haluat nekin, niin pistä vaikka mulle sähköpostia :) (saimi.muhonen@gmail.com)