tiistai 28. toukokuuta 2013

Mätsärituristina

Käytiin Paavon kanssa sosiaalistumassa Tammiston Mustin ja Mirrin parkkipaikalla pidetyssä mätsärissä viime viikolla. Aloitettiin ihmettely vähän kauempaa - katse koiriin ja namia - istumista ja namia. Kuljettiin jonkin matkan päästä ohi. Katseltiin vähän lähempää. Mentiin hetkeksi kauemmaksi ihmettelemään. Ja taas lähemmäs katsomaan. Ei ainoatakaan haukkua tai ulinaa koko aikana. Ainoa meteli saatiin aikaan lelun kanssa riekkuessa, ja taistelumurina olikin melkoista. Intensiivinen leikki, tiukka ote ja jokaisesta irti-käskystä leuat aukesi kuin taikaiskusta, palkkana kehut ja lisää leikkimstä.  Reipas pikkumuru.

Viime viikon Haltialan reissussa sain napattua muutaman mukavan kuvan. Ensimmäisessä tuulikorva-Paavo, toisessa viime viikon korvien normaaliasento. Nyt näyttää uhkaavasti siltä, että toinen korva olisi pomppaamassa kokonaan pystyyn. Niillä on selkeästi ihan oma elämänsä.1 kommentti:

Saimi kirjoitti...

Voi ihanaa Paavoa <3 Sillä on erityisesti noissa kahdessa alimmassa kuvassa niin noppamainen ilme, että hyvin veljeksiksi tunnistaa!