tiistai 18. helmikuuta 2014

Instagramin tyhjennystä.


Aamulenkit, pitkät lenkit, iltalenkit, pissatukset.. Kaikki sujuu irtiollen omassa pienessä metsässä. Joka ei toki ole oikeasti oma, mutta lähtee kummiskin takapihalta, joten omaksi sitä kutsutaan. Hihnalenkit meillä on tosi vähässä, toki niitäkin tehdään. Ja päivittäin kuljetaan hihnassa edes lyhyitä pätkiä. Mutta on päiviä, kuten eilen, ettei oltu laitettu hihnoja valjaisiin kiinni ollenkaan. Iltapissatus talsittiin sitten pitkin asvalttia, mikä oli kieltämättä mukavaa vaihtelua. Kyllä ne onneksi senkin taidon vielä osaa, toivottavasti eivät unohdakaan.


Ruokaa odottavat ipanat. Paavo kulki pitkän aikaa huivin riepu selässään. Ei haitannut menoa suuntaan tai toiseen.


Lauantai vietettiin autokauppoja kierrellen. Merkki ja malli lie selvä, yksilö ei. Koiriin tämä liittyy siten, että uuteen autoon tarvitaan sitten myös takakonttiin kunnollinen matkustuspaikka karvakavereille. Kunnollinen, mittojen mukaan tehty autohäkki.

Miten teillä muilla automatkustus hoidetaan? Turvavöitä? Häkkejä? Jos, niin mitä mallia?



Sunnuntai vietettiin Kivikossa lenkkeillen (on se vaan kiva paikka, myös sumuisena ja märkänä sunnuntaina), ja oma loppupäivä hurahti ESSien kokouspuuhissa.


Maanantaina sitten aloitin Sannin talviturkittomuusprojektin. Trimmikonetta mainostettiin kuumumattomaksi malliksi. Ei se ole ollut sitä ikinä näiden vuosien aikana. Niinpä tuollainen paksu turkki täytyy ajaa useammassa osassa. Yleensä jatkan viiden minuutin tauon jälkeen. Maanantaina piti katsoa kiekkoa, joten en ehtinyt. Nyt meidän lammas siis näyttää melko erikoiselta. Täytyy hoitaa se viimeistään huomenna paremmalle mallille.

Ei kommentteja: