keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keskiviikko!

(Kuvat sieltä täältä pitkin viikkoa. Tarkkasilmäiset voi huomata, että Paavon pyllykarvoille on näyttelyuran loppumisen kunniaksi näytetty trimmeriä.)

Keskiviikko tarkoitti tänään miniloman alkamista. Oikeakin on jo nurkan takana. Mennään Paavon kanssa kahdestaan pohjosen reissulle. Toki mulla täytyy olla Sannin puolesta vähän huono omatunto. Oh my. Mutta Paavo on helppo, Sanni ikävä kyllä ei. Ja kun ei koko porukka tällä kerralla päästä, täytyy tehdä ratkaisuja. Ehkä opin vielä elämään niiden kanssa.


Keskiviikko tarkoittaa myös Paavon agilitytreenejä. Tänään ohjelmassa oli irtoamista/estehakuisuuden petraamista. Lähetyksiä eri pituisilta etäisyyksiltä, vapautus kun koira katsoo esteeseen (hyppy ja putki), oman sijainnin vaihtelua.


Meidän ongelma on ollut se, että Paavo tuijottaa mielellään lähtölupaa odotellessaan minua. Hyvä kontakti on hyvä asia, mutta lähetäpä koira esteelle kun katse on ohjaajassa. Tarpeeksi kauan kun jaksoin odottaa, katse hakeutui esteeseen. (Ja pylly pysyi lähdössä kuin liimattuna.) Välimatkat ja ohjaajan sijainti - kaikki ok.


Toisen kerran elämässään Paavo tarjosi lelua kouluttajalle revittäväksi. Taas olin yllättynyt mutta tyytyväinen - reipas jäbä!


Treenikaveri-Ferrolle Paavo yritti hetkellisesti näytellä kovaa äijää. Lopetti höpötykset, kun kielsin. Päätyi sen sijaan tekemään loistavan ja keskittyneen maassamakaamisen, vaikka ympärillä tapahtui ja kuului kaikenlaista.


Vettäkin Paavo joi treenitauolla, ehkä vähän vahingossa, mutta joi. Otin pakasteesta mukaan pari broilerinmaksakuutiota, joiden sekaan lorautin vähän vettä. Alkuinnostuksessaan olisi lipittänyt kaiken. Kun ei saanut, päätti juoda seuraavan kerran vasta kotona. Edistysaskel tämäkin.


Paavon keskiviikkotteenit tarkoittaa myös Tyttöjen Lenkkiä. Käytiin Sannin kanssa temppuilemassa ja riekkumassa läheisellä joutomaalla. Ipa oli taas niin Taitava ja Tärkeä, etten voinut muuta kuin hymyillä.


Keskiviikko oli siis myös tänään vallan mainio päivä. (Ehkä mainiouteen vaikuttaa omalta osaltaan myös se, että olen saavuttanut henkilökohtaisen rajapyykin savuttomassa elossa. Kuukausi! Onnellinen ja tyytyväinen kuukausi. Toivotaan, että tämä pysyy.)Ei kommentteja: