sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tavoitteita.

Kaupunkijuhannus. Sateinen ja autio. Touhukas ja leppoisa.On ollut aikaa vaikka mihin. Esimerkiksi Paavon kesätavoitteet on nyt kirjattu. Ja kun ne näin julkisesti ilmoittaa, treenimotivaatiota on löydettävä. Kesä 2014 jatkuu ainakin elokuun loppuun. Tavoitteiden pitäisi olla realistisia, parissa kuukaudessa saavutettavissa olevia.Agiliyn tavoitteina..

..2x2-kepit kuntoon kotitreenin osalta (6 keppiä valmiiksi):
Olen aloittanut treenin kokonaan alusta. Keväällähän me jo aloiteltiin, mutta jäätiin ihan alkuvaiheeseen. Treenimotivaatio oli hukassa. Nyt takana on neljä treenikertaa. Tänään otin toisen keppiparin mukaan kuvioihin, molemmat keppiparit näyttää kello kahteen ja kello kahdeksaan. Tavoitteena on saada kepit siihen pisteeseen, mihin ne kotipihassa voi saada.

..2o2o-treenin aloitus (kosketusalustalla asento vahvaksi):
Pysäytyskontaktit otetaan käyttöön ainakin puomilla ja keinulla. A:n kontakteja olen miettinyt, ja olen kallistumassa pysäytyksiin myös siellä. 2o2o-treeniin tarvittavan kosketusalustan voin helposti viedä mukanani mihin tahansa, joten se tuntuu kesätavoitteena varsin realistiselta. Haaveissa siintää syksyllä kontakteille helposti siirrettävissä oleva 2o2o.

..takaakierto molemmin puolin ("taa" ja "kierrä"):
Niin kuin olen useampaan kertaan kirjoitellut, Paavo osaa takaakierron. Oikealta puolelta. Sieltä se on vahva, ja irtoaa takaakierrolle kivasti. Ohjelmistossa on siis vasemman puolen opettelu, jonne omaksi käskyksi valikoitui "taa". Katsotaan, miten solmussa olen käskyjen kanssa..

Tokon tavoitteina..

..perusasento kuntoon.
Tätä täytyy jaksaa treenata. Ei auta, että osaa jo monenlaista, jos se tokon perusta on vähän sinne päin.

..metallikapula tutuksi.
Helposti mukana kantautuva kapula ja naksutin. Loppu on omasta aktiivisuudesta kiinni.

..paikkamakuussa oikea asento vahvaksi.
Lonkan päällä köllöttely saa nyt jäädä, ja tilalle tulee tiitterä paikkamakuu. Se korjaa jo nyt asentoa paremmaksi, mutta edelleen pidemmän palkkaamattomuuden aikana lysähtää helposti letkeämpään asentoon. "Pää" käskyllä se laittaa leuan maahan, mutta pompauttaa pään pystyyn saman tien. Tämä on vielä mietinnässä. Opetanko leuan maahan painamiselle kestoa, vai jätetäänkö se paikkamakuusta kokonaan pois. Mulla ei ole minkäänlaista tokokokemusta, joten en osaa tehdä parasta ratkaisua. Pian täytyy kuitenkin päättää, mikä on se meille oikea ratkaisu.

Maailman Paras Paavo!

Ei kommentteja: