torstai 5. kesäkuuta 2014

Tuleva näyttelytähti!

Tai sitten ei. Puolipystykorvien, vähän liian ison koon ja valkoisen selkäpläntin kanssa elän hyvin tyytyväisenä. Mutta se kehäkäytös, sitä olisi voinut treenata.

Lohjan sunnuntain näyttelyä varten käytiin eilen Paavon kanssa ESSien järjestämissä näyttelytreeneissä.

Kaikessa lyhykäisyydessään plussan puolella olivat pöytäkäytös ja "tuomarin" kopelointihetki maassa. Kumpikin sujui jopa rutiininomaisesti, PP ei väistellyt eikä peruutellut.

Kivasti sujui myös itsekseen kehässä kulkeminen - hihna löysälle ja reipasta kävelyä, niin Paavo kulkee suht mallikkaasti.

Mutta se miinusmerkkinen sitten.. Huh. Paavo ei pystynyt ymmärtämään sitä hetkeä, kun kaikki omistajat koirineen juoksivat peräkanaa ympyrässä. Herran olisi pitänyt päästä juoksemaan muiden kanssa heti ja samantien! PP siis kiljui ja tempoi hihnassaan, kun muut ravasivat ympyrässä.

Ongelmaan paneuduttiin ja kehässä kulkemista treenattiin erilaisin kokoonpanoin - hihnan päässä olevaa ihmistä vaihdettiin ja kehässä kaverina kulkevaa koiraa vaihdettiin. Lopulta sain kuin sainkin lähteä kotiin suht levollisin mielin. Tai ainakin vähän levollisemmin mielin, kuin mitä alkutreeni antoi olettaa.

Kasvattaja-Sirpa on luvannut viedä Paavon kehään sunnuntaina. Toisen onni totta tosiaan taitaa olla toisen epäonni.. (Sori Sirpa!) Oikeasti mulla on suuri luotto tuohon pariskuntaan, että hoitavat homman kunnialla! :)

Ei kommentteja: