torstai 2. toukokuuta 2013

Pampula 9 viikkoa..

..ja epätoivoinen yritys ottaa kuvat sekä mitat.




Paino 2,6 kg (viikossa +400g), säkä ~25 cm.

Tänään käytiin taas Paavon kanssa Mustissa ja Mirrissä perinteisellä punnitus- ja ruuanhakureissulla. Ruokavarastoja täydensin lihapötyköillä ja maailman herkullisimmilla broilerin sydämillä.


Broilerin sydänten kiehuessa tein satsin valmiita ruokasekoituksia pakasteeseen. Sikanautajauhelihaa, broilerin siipeä, kalamixiä ja naudan mahaa sulamaan - sekoitus ja neljä kananmunaa joukkoon - valmiisiin sadan gramman annoksiin ja pakasteeseen. Sieltä ne on helppo napata sulamaan ja laittaa lisäravinteet joukkoon. Kaikki muutkin ruuat on pakasteessa valmiina sadan gramman annoksina.

Tällä hetkellä Paavo syö kaksi pakasteannosta päivässä, päivittäin vaihtuvia luita lähinnä ajanvietteeksi ja nameina broilerin sydäntä. Aktivointileluihin nakkaan Natural Menua. Sannin päiväannos koostuu yhdestä sadan gramman pötkystä aamulla, broilerin sydäntä / Natural Menua / raksuja nameina ja aktivointileluista. Lihaisan luun Sanni rouskuttaa yleensä iltapuhteeksi, joskaan ei joka ilta kun maha ei sitä kestä.




Ja kun pikku-P sai ne yhdet pissat ulos, on tahti ollutkin melko hurjaa. Kunhan kannetaan sitä takapihalle altiivisesti, ei papereita paljoa enää sisällä vaihdeta. Takapihasta se lähti, ja tänään teki ensimmäistä kertaa pissat metsään eikä pantannut kotiin asti.

Ja torstain ehkä paras asia odotti kotona töistä tullessa. Paavo oli enimmäistä kertaa pidemmän pätkän yksin (nelisen tuntia), kun mulla koitti ensimmäinen työpäivä sitten mammaloman. Eilisen perusteella (45 minuutin huuto yksin jäätyään. Ja me ollaan treenattu.) odotin jotain kamalaa kotiin tultuani, mutta pikkumies (kuten kaikki muutkin) nukkui sikeää unta makuhuoneen oven takana omassa pedissään. Mahtavaa!




2 kommenttia:

Saimi kirjoitti...

Aika päheet seisomiskuvat :)

Saana kirjoitti...

Ja huomenna päästään treenaamaan sitä oikeaa tapaa ottaa seisomiskuvat ;)