sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Arjen aarteita.

Menneellä viikolla iloa, ylpeyttä, hymyä ja ylipäänsä hyvää fiilistä on tuonut taas asia jos toinenkin. Muutama mieleenpainunut hetki menneeltä viikolta:

Sanni kävi minun kanssa Mustissa ja Mirrissä ruokaostoksilla. Näin ovelta, että on siellä ainakin kaksi muuta koiraa. Reippaasti tulta päin, sen verran luottoa tuohon meidän häirikköön alkaa olla. Toinen koira näki meidät hyllyn takaa, ja räyhäsi minkä ehti. Mitä teki Sanni? Sanoi vuf, ja muisti mamman taskussa olevat broilerin sydämet. Jes! Koko kauppakäynnin se oli selkeästi jännittynyt, muttei möhissyt eikä rähissyt.

Jokapäiväiset pitkät irtijuostut metsälenkit lumisessa metsässä tai pelloilla. Yksin tai ihmisseurassa. Omien karvakorvien ja muidenkin kanssa. Koirat toimii hyvin. Pysyvät suht lähellä ja tulevat kutsusta luokse. Niiden kanssa on helppo kulkea melkeinpä missä tahansa, joten lenkkeily on itsellekin suuri nautinto. Tämä päivä vietettiin Haltialassa omalla kokoonpanolla. Tulipa taas hyvä olo.


Siiri ihastuttaa rakkauden määrällään jatkuvasti. Pienen kissan elämän alku oli kamalan kurja, mutta omaa perhettään se rakastaa varauksetta. Se kiehnää ja piirittää meitä jokaista, lajiin katsomatta, yhtä antaumuksella. Eilen illalla rakkauden kohteeksi pääsi Paavo, joka saikin osakseen melkoisen määrän puskuja ja kehräystä. Liikuttavan suloisia.

Kissojen kosketuskeppitreeni on hyvällä alulla. Molemmat ymmärtävät idean ja tökkivät keppiä minkä ehtivät. Nyt kun saisin itsestäni irti enemmän, kuin sen yhden treenikerran viikossa.

Sanni ja Paavo saivat tänään aikaiseksi ensimmäiset uudenlaiset leikit. Ihana katsoa, miten ne hioutuvat yhteen jatkuvasti paremmin. Ne ovat keskenään niin erilaisia. Ja varmaan juuri siksi yhteensopivia.


Ja viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä - Sannin paino on viimein noussut! Kiloja on nyt kasassa 9,2. Oikeaan suuntaan siis mennään. Paino saiai nousta vielä vähän, noin 9,5 kiloa olisi varmaan juuri sopiva. Nyt tiedän, että 2x90g lihaa päivässä nostaa painoa sopivalla tahdilla. Siirryttiin loppuviikosta 2x85 grammaan. Katsotaan tilannetta taas viikon-parin päästä. Pääasia, että nyt tiedän painon nousevan oikean ruokamäärän avulla. Ipa on siis kunnossa, me pöljät vaan ruokittiin nälkäistä spanielia aivan liian vähän.



2 kommenttia:

Saimi kirjoitti...

<3 Ihana postaus!

Saana kirjoitti...

Kiitos, kiva jos tykkäsit :)