lauantai 1. helmikuuta 2014

Uimassa 1/5.

Ostettiin Mysi-siskon ja Noppa-veikan kanssa viiden kerran sarjakortti Helsingin koirauimalaan. Käyttöaikaa kortilla on maaliskuun loppuun asti, joten jatkossa käydään pulikoimassa noin kahden viikon välein.

Kaikki kuvat on ottanut Noppiksen toinen omistaja, Jaakko Niemistö.


Kastelun kautta altaaseen, ja suihkuttelussa muuten kesti. Ei PP tuolla huljuttelulla kyllä kokonaan kastunut, vaikka kuinka läträsin ja yritin puristella turkkia läpimäräksi. Häntä ja perskarvat nyt vaan päätti olla ottamatta vettä vastaan..

Kun siirryttiin kohti allasta, Paavo laskeutui taas siihen superrauhalliseen tilaan, jossa se oli myös edellisellä uimiskerralla. Tilanne on mitä ilmeisimmin niin jännittävä, että hötkyileminen on ihan mahdoton ajatus. Ei se luimuile eikä yritä karata. Ei näytä pelkäävän, mutta varmaan vähän jännittää tai vähintäänkin ihmettelee mahdottomasti.

Mysi kävi uimassa ensin, ja pojat olivat hommasta kovin kiinnostuneita.


Oman uintivuoron tullessa Paavo ei olisi välttämättä halunnut altaaseen, kuten kuvasta näkyy.


Kuljin itse altaan reunalla Paavoa kutsuen, niin kyllä se altaaseen meni. Ui rauhallisesti, katse koko ajan minussa. Kiersi altaan kun itsekin kiersin, mutta tuli mielellään pois kun sai siihen luvan.


Toisella kierroksella Katja-uittaja ehdotti pallon hakua. Kuten arvelin, Paavo ei kuitenkaan ollut oikeassa mielentilassa pallon hakua varten, kun vähän ihmetytti koko homma eikä se muutenkaan tykkää palloista. (Se hakee arjessa ihan kaiken muun mitä sille heitetään. Ei palloja. Kertonee pallo-kiinnostuksen tasosta.) Sinnehän se pallo jäi altaaseen, ja tehtiin samanlainen kierros kuin ensimmäisellä kerralla.



Viimeisellä kerralla Paavo kuitenkin nappasi pallon mukaansa pariin otteeseen. Loistavaa!

Mukava reissu, seuraavalla kerralla mennäänkin ilman uittajaa. Lopuksi pesin Paavon shampoolla, mikä olikin ihan ajankohtaista. On pesty tassuja, pyllyä ja mahaa, mutta nyt saippuoin koko koiran.

Ps. Seuraavana päivänä kotona Paavo kaivoi kotoa jostain nurkasta pallon ja toi sen heitettäväksi. Vähän myöhemmin se haki toisen pallon, jolla myös leikittiin. Jokin hetkellinen ihastus on tapahtunut. Saa nähdä, onko se kestävää laatua.

2 kommenttia:

Janita kirjoitti...

Pieni korjaus, sarjakortti on voimassa 3kk ostohetkestä eli meillä 30.4. asti. :)

Saana kirjoitti...

Kiitos Janita! :)