maanantai 11. tammikuuta 2010

Jos uskaltaisin..

..olisin nyt onnellinen. Meille viimein löytyi uusi pieni, ihana pieni karvapallo!

Pelastetaan Kissat-kisusta viimein saatiin infoa, jossa kerrottiin, ettei neiti enää tarvitsekaan uutta kotia. Kunnes sitten hetken päästä ilmoitettiin, että tarvitsee sittenkin. Jos olisivat tulleet vierailulle, ja oltaisiin katsottu, miten neidit tulevat keskenään juttuun.

Samoihin aikoihin kuitenkin löydettiin yksi mielenkiintoinen Apula-ilmoitus. Johon saatiin asiallinen vastaus, minkä jälkeen puhelinkeskustelu, ja lopulta varaus meille yhdestä vauvasta.

Päätettiin siis jättää tuo aiemmin mainittu kissaneiti jonkun toisen kotia ihastuttamaan (Sille neidille kyllä varmasti koti löytyy, on sen verran suloinen ja herttaisen oloinen pakkaus!), ja tehdä varaus asiallisten yhteydenpitojen jälkeen pienestä helsinkiläiskissasta. Toistaiseksi varmaa päätöstä ei ole tehty siitä, mikä pieni pentueesta meille jossain vaiheessa kotiutuu, vaan katsellaan tarkemmin, kun ovat vähän kasvaneet, ja luonteet kehittyneet.

Mutta totta tosiaan, jos uskaltaisin, olisin nyt hirmuisen onnellinen. Uskallan kuitenkin ehkä vain pienellä varauksella. Jos joku nyt kuitenkin meneekin vikaan, jostain tietämättömästä syystä. Kun ei koskaan tiedä. Eikä ainakaan tämän etsimis-prosessin jälkeen uskalla luottaa. Vaikka nyt vaikuttaakin hyvältä. Puhelimen päässä mukava ihminen. Ja ne pienet, syötävän suloisia pakkauksia!

Pidetään kaikki nyt sormet ja varpaat ristissä, jookos?

8 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Me pidetään Juuson kanssa peukkuja ja toivotaan oikein kovasti, ettei sattuisi mitään yllättävää ja Vilma saisi vihdoin kaverin seurakseen :)

TL kirjoitti...

Onnea pikkukisun odotukseen!

Noinen kirjoitti...

Myy pitää häntääki pystyssä! :P

Saana kirjoitti...

Kaunis kiitos kaikille :)
Kupintäyttäjän profiilissa oisin käynyt vastavierailulla kurkkimassa, vaan ei sinne päässykään. Mutta kiva, kun uusikin ihminen eksynyt sekaan!

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa pikkukissan odotusta! :) Pidämme peukkuja.

TL kirjoitti...

Kupintäyttäjä on Myrna Janetin blogista vastavierailulla. Olen näköjään säätänyt jotain tuon profiilin kanssa, pitää tutkia asiaa.

Elina V. kirjoitti...

Voi onnea! Kerrothan jossain vaiheessa lisää tulevasta pennusta tai koko pentueestakin, kun on sen aika....

Saana kirjoitti...

Sirpalle, Kollolle ja Elinalle kiitos onnesta ja peukuista :) Pienestä toivottavasti jo loppuviikosta on lisää kerrottavaa!