keskiviikko 7. elokuuta 2013

Treenejä odotellessa..

Eilen saapui sähköpostilla tieto, ettei mahduttu Paavon kanssa HSKH:n LT1-kurssille. Arvasihan sen, mutta harmittaa silti. Mutta ei lannistuta, eiköhän me vielä ehditä treenit jos toisetkin käymään ;)

Sen sijaan mahduttiin HSKH:n tokonaksutinkurssille, mikä on loistavaa. Ensi viikosta alkaen kolme maanantaita naksutellaan ohjatusti kurssilla, jota erityisesti pennuille suositeltiin.

Ensi viikolla aloitetaan myös Riitta Jantunen-Korrin pitämä Pentutoko/kilpailemaan tähtäävät-kurssi. Harmillisesti ne menee kahden viikon ajan yhtäaikaisesti, eli treenataan tulevalla viikolla ohjatusti kaksi kertaa viikossa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, ettei se ole ipanalle liikaa. Molemmat kurssit kun on pennuille tarkoitettuja, ja samalla tehdään sillä vauhdilla mikä Paavolle näyttää sopivalta.

Sanni puolestaan jatkaa ohjattuja agi-treenejä 2x/kk sitten syyskuun lopulla & käy omatoimitreenaamassa Sporttiksella / Ojangossa 1-2x viikossa.

Paavon kanssa agilityssa keskitytään kotitreeniin, välillä piipahdetaan agikentällä leikkimässä / tekemässä pienenpieniä treenipätkiä.


Metsissä kuljetaan aktiivisesti, lihaskunnon ylläpitoa ja tasapainon parantamista sekä kropanhallintatreeniä parhaimmillaan. (Koirien mielestä ilmat tosin sais vähän viiletä, ettei kieli tippuis suusta vielä vajaan tunnin palloilun jälkeen..)

Ei kommentteja: