perjantai 18. syyskuuta 2009

Ensimmäinen kuukausi takana

Tänään pikkuneiti on ilostuttanut meidän eloa kokonaiset neljä viikkoa. Kurkataan muutamat kuvat ensimmäisen kuukausipäivän kunniaksi :)


Matkalla uuteen kotiin. Ensimmäisen automatkan kauhuista on onneksi jo selvitty, eikä koppa ole ollenkaan kamala paikka oleskella. Muutamat metromatkat on taitettu oikein onnistuneesti, kävelyllä kopasta on hirmuisen mielenkiintoista kurkkia maailman menoa. Autoiltu ollaan vasta kerran tuon ihan ensimmäisen jälkeen. Eikä se kivaa ollut vieläkään.


Vilma oli vielä ihan pikkiriikkinen kun ensimmäisiä päiväunia nukuttiin. Sohvatyynykin oli jättimäinen nukkuma-alusta.


Jokaisesta narusta ja nauhasta on ollut heti ensimmäisestä päivästä alkaen suurta iloa.


Ensimmäinen ulkoilu omalla pihalla. Kaikki oli vielä melko pelottavaa, ja tuulta oli hyvä mennä piiloon pihan kaikkien kasvien alle.


Pahvilaatikko jätettiin kisuneidin iloksi, ja kivahan tuolla on temmeltää.


Kiipeilypuussa on kiva hyppiä, ja pallot on ihan ykkösjuttu! Jostain syystä raapiminen ei itsessään ole ollenkaan vielä löytynyt ykkösjuttujen listalle, eikä kissanminttupallo tuossa vasemmalla ole Vilmaa jaksanut kiinnostaa.


Pesuhetki kakkoskodisa.


Nyt kun ulos on päästy melkeinpä joka päivä, pelättävä on muuttunut enimmäkseen tutkittavaksi. Ulko-ovella ollaan istumassa aina, kun joku on siitä jonnekin liikkumassa. Sitten joskus kun on seuraavan kodin aika, täytyy katsoa pihapiiri myös kisun ulkoiluttamisen kannalta mukavaksi. Ja se lasitettu parveke voisi olla aika kova sana.

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuo pesuhetki-kuva varsinkin, nuo takatassut kun näyttää aivan valtavan kokoisilta muuhun kissaan verrattuna. Samaten tuo kiipeilypuukuva, melkoinen viihdekeskus teillä :) Luin muuten jostain, että pentukissat ei haistaisi kissanminttua (tai ainakaan samalla tavalla mitä täysikasvuiset kissat). Meillä ainakaan kissanminttulelut ei ole herättäneet mitään erityisiä tuntemuksia ainakaan hajun puolesta.

Vilma on tosi kaunis kissa, turkkikin on niin kiiltävä.

Saana kirjoitti...

Voi kiitos Aava, me täällä Vilman kanssa kiitellään kovasti kauniista sanoista :)

Miekin oon kyllä lukenut pentujen ja kissanmintun yhteydestä, jota ei ilmeisesti kovinkaan paljoa ole. Katsellaan jos tuo minttupallokin saisi jotain uusia jännittäviä ulottuvuuksia tässä ajan kuluessa. Onneksi leikittävää ja ihmeteltävää riittää muutenkin, kissanmintusta kiinnostutaan sitten jos niikseen käy :)