lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ostoksilla

Tänään pääsin pitkästä aikaa shoppailureissulle. Nytkään ei tosin ollut omien shoppailujen vuoro, vaan täydennettiin hännänheiluttajien varastoja.


Apteekista mukaan lähti Canikur Pro-pastaa, joka oli päässyt omista varastoista loppumaan. Sannin maha on leikkauksen jälkeen & antibioottikuurin aikana ollut vähän löysällä, joten yksi satsi annettiin tänään paikkaamaan tilannetta.


Hullujen Päivien ihmisvilinäänkin eksyttiin pikapiipahdukselle. Lemmikkiosaston tarjousvalikoima oli melko suppea, mutta tätä korvanpuhdistaja on ollut tarkoitus ostaa jo pidemmän aikaa.


Hullujen Päivien valikoimasta toinen pikaostos oli uusi 8 gb:n muistikortti kameraan. Edellinen muistikortti on säälittävät 256 mb, ja sen kanssa säätäminen alkoi kyllästyttää. Nyt mahtuu pidempiäkin videoita, eikä kuvia tarvi tyhjentää koneelle jatkuvasti.


Paavon ensipannaksi valikoitui ihan peruspanta, pistolukollinen 12 mm levyinen. Seuraavan isomman pojan pannan saa varmaan hankkia pian, mutta tällä on hyvä aloittaa.


Rukkan soft washing glove toivottavasti pelastaa rapalenkkien jälkeisiltä jatkuvilta suihkutuksilta.


Paavon ensihihnaksi valikoitui ihana kirkkaankeltainen Rukkan talutin, jossa oli pienelle pennulle sopiva "klipsi".


Myös Sannin hihna piti päivittää, jotta näyttävät hyviltä yhdessä. Sannin versio oli tämä Rukkan talutin, vähän paksumpi ja isommalla "klipsillä" varustettu.


Kahden koiran kanssa lenkkeilyä toivottavasti helpottaa Topcanisin talutusvyö. Saa nähdä, millainen tuo on käytössä, mutta ajatuksena toimii. Kahden koiran hallinta, namittaminen jne. lie helpompaa, kun on molemmat kädet vapaana.


Paavon riepoteltavaksi löytyi Skinneeezin Allosaurus. Sen verran vauhdikasta repiminen ja ravistelu oli jo vajaa kuusiviikkoisena, että kuvittelisin pienen koiran antavan hyvä vastuksen tälle roadkill-dinolle. Lelujahan meillä on jo ennestään vaikka muille jakaa, joten maltoin jättää suurimman osan toistaiseksi kaupan hyllylle.

Ei kommentteja: